Thon Hotell Astoria

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotell Astoria:

Thon Hotell Astoria

Thon Hotell Astoria ligger bare et steinkast fra Karl Johan, og dermed er du så nær shoppingsmekka i Oslo, som du kan være. Hotellet har 180 rom, hvorav 24 er familierom, og 23 rom er for de som har allergier. Alle rom er ikke røyk og det er også tilgjengelig internett på alle rom. Hotellet ligger faktisk så sentralt at noen av rommene kan være påvirket av det yrende folkelivet utenfor. Spør derfor etter et rom som ikke er vendt ut mot gaten, om du ønsker litt mer stille rom.

Hotellet har en lekker frokostbuffé som har både kalde og varme retter. Men hotellet ligger såpass sentralt at du er veldig nærme det meste av spisesteder i Oslo, og du finner spisesteder i alle prisklasser liggende på Karl Johan.

Hotellet ligger i gåavstand til den nye flotte operaen i Bjørvika, Aker Brygge, Akershus Festning, Slottet og flere kjøpesenter. Det ligger også i gåavstand til flytog, Oslo S og bussterminalen. Ellers er det ikke langt til trikkestopp, så du har Frogner parken og andre spennende severdigheter bare en trikketur unna. Oslo har et godt utviklet kollektivt nettverk som tar det til alle de viktigste severdigheter.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: