Thon Hotel Vika Atrium

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Vika Atrium:

Thon Hotel Vika Atrium

Thon Hotel Vika Atrium ligger i Vika, med kort gangavstand til den nye og spennende delen av byen som kalles Tjuvholmen. Her finner du en overflod av spennende spisesteder, gode shoppingmuligheter og kinoer. Samtidig finner du en egen bystrand og lekre uteområder som man kan nyte på varme sommerdager.

Hotellet har 79 rom som alle er for ikke-røykere. De har også 19 familierom som har plass til opptil 5 stykker. De fleste rommene har trådløst nett, minibar, godt utvalg av toalettsaker, telefon og tv. Du får servert en deilig frokostbuffé hver morgen og i sommermånedene er det en egen buffet for barna. Har du lyst til å trene, er det også et treningssenter tilgjengelig for alle hotellets gjester.

Aker Brygge og Nationaltheatret er også knutepunkt for det meste av kollektiv trafikk, hvilket betyr at det er ikke vanskelig å komme seg rundt i Oslo by med kollektivtrafikken. Er du i Vika er det bare 5 minutt med trikken til Frogner Parken, og det er heller ikke langt derfra til byens museum, som for eksempel Nasjonalmuseet og Munch museet. Skaff deg bykortet for Oslo for rabatter.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: