Thon Hotel Slottsparken

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Slottsparken:

Thon Hotel Slottsparken

Et leilighetshotell med utsikt

Like ved et av byens landemerker, den nydelige slottsparken, ligger Thon Hotell Slottsparken. Hotellet har 253 rom og de fleste har egen kjøkkenkrok. Hotellet kan tilby leiligheter i forskjellige størrelser alt etter hvilke behov som gjestene skulle ha. Du kan få alt fra koselige små ettroms til lekre suiter med egne soverom. Er det en familie så har hotellet også leiligheter med 2 soverom.

Hotellet har ikke mindre enn 253 rom og 2 av disse rommene er handicaprom. De har også allergikerrom og det er 50 rom som kan brukes som familierom. Med andre ord her er det plass til alle uansett hvilken konstellasjon reisefølget skulle ha.

Hotellet har et godt servicetilbud til sine gjester, og kan blant annet sørge for at du holder Nespressodosen din ved like med gratis Nespresso i lobbyen. For de som er sultne, serveres det en lekker frokostbuffet hver morgen, en lunsjbuffet og man kan også få middag om man bestiller på forhånd. Parkering er også tilgjengelig men det finnes ingen mulighet for å booke dette før ankomst.

Best av alt er beliggenheten, som gir deg gode muligheter til å oppleve masse spennende uansett hvorfor du er her.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: