The Thief

Boka hotell

Beskrivning av The Thief:

The Thief

Er du på jakt etter et hotell med glamour, luksus og sjansen for å se litt celebre gjester?

Da er The Thief det perfekte hotellet for deg. Hotellet ligger perfekt til på en liten holme som nå har blitt en av Oslos mest aktive bydeler. Hotellet har 118 forskjellige rom, og hotellets egen kunstkurator Sune Nordgren har sørget for at god samtidskunst pryder veggene. Er du glad i kunst, ligger Astrup Fearnley museum nærmest vegg i vegg. Takterrassen har 360 graders utsikt over Oslo og Oslofjorden. På sommerhalvåret kan du nyte forfriskninger med byens beste utsikt.

Hotellet jobber for at du som gjest skal få en flott opplevelse av Oslo og de sverger til kvalitet, også på matfronten. På restauranten Fru K, kan dere få oppleve gode lokale råvarer fra Oslo og omegn.

Her får du lekre 5-7 retters middager med sesongens råvarer servert. Kjøkkensjef Johan Laursen er ansvarlig for det meste av maten du ser på hotellet og har tidligere jobbet på en annen av byens bedre restauranter, nemlig Maaemo. Foruten Fru K finner du også Fru K Terrasse, Thief Bar og Thief Foodbar som serverer lekre mellommåltid med spennende ingredienser. Her er det noe for alle!

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: