Scandic Vulkan

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Vulkan:

Scandic Vulkan

På jakt etter gourmet opplevelser og spennende cafeer?

Oslo er blitt et spennende sted for alle som er interessert i mat, god mat selvfølgelig. Midt i bydelen Grünerløkka finner du hotellet Scandic Vulkan. Et nytt og moderne hotell med 149 rom, hvor alle er røykfrie. De har også rom som er tilpasset funksjonshemmede. Du har tilgang til trådløst internett på hele hotellet, også rommet. Du kan selv velge on du vil ha enkeltseng, to senger eller queen size seng. Samtlige rom har tregulv, dusj/badekar, strykejern, strykebrett, safe, tv, trådløst nett, skrivebord og lenestol. Vulkan har også 5 moderne møterom tilgjengelige.

Hotellet har en spennende bar og bistro, samt en restaurant og bar. Det serveres med andre ord mat, på et eller annet sted på hotellet, fra morgen til kveld. Men det mest spennende med Vulkan er garantert plasseringen rett ved siden av Oslo sin Mathall, hvor gourmetopplevelsene står i kø. Her finnes det flere spisesteder tilgjengelig med god og næringsrik mat som ikke nødvendigvis koster skjorta.

Skulle det være vanskelig å finne noe å spise allikevel, er det masse spennende cafeer og restauranter på Grünerløkka. Det er også bare en kort trikketur ned til sentrum om du ønsker.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Grünerløkka  

Skriv Recension: