Scandic Edderkoppen

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Edderkoppen:

Scandic Edderkoppen

Bo moderne midt i sentrum

Syns du det er deilig å bo i sentrum, men allikevel i et litt roligere område? Da kan Edderkoppen være hotellet for deg. Hotellet er moderne og spennende innredet. De har 241 rom, hvorav alle er røykfrie og dekorert i nordiske farger. Du kan holde konferanser for opptil 600 personer på hotellet. Det er trådløst nett på hele hotellet, inkludert på rommene.

Hotellet ligger rett ved trikke og buss-stopp, så det er lett å komme seg rundt i byen for å oppleve Oslo. Men mest av alt er Edderkoppen et opplevelsesteater hvor du kan kjøpe showpakker med overnatting, middag og show. Dette er spesielt populært i forbindelse med julebord.

I høst har Mot i Brøsta gjort rent bord og det har vært satt opp mange ekstraforestillinger til langt uti desember. Så om du vil tilbringe julebordet med Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steensrup, så kan du booke pakker med hotell, middag og show.

I hotellets bar Den spanske flue, kan du nyte gode drinker i moderne omgivelser. I restauranten Juster, kan du spise en herlig økologisk frokostbuffé. Ellers så kan du nyte en lekker middag på ettermiddagen eller på kvelden.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: