Hotel Continental

Boka hotell

Beskrivning av Hotel Continental:

Hotel Continental

Norges eneste femstjerners hotell, for det lille ekstra.

Dette er et hotell med en rik historie som viser at jobber man hardt, kan man komme seg opp fra fattigdom. Hotellet ble åpnet i 1900, og i 1909 ble det overtatt av Caroline og Christian Boman Hansen. Siden den gang har hotellet blitt drevet av samme familien.

Hotellet har 155 rom og har kombinert klassiske elementer med nye trender. Alle rom har sitt eget særpreg og interiøret er nøye valgt ut og satt sammen. De har flere forskjellige suiter som for eksempel Continental suiten, Royal suiten, Abelsuiten og juniorsuiter. De har også Deluxe rom, Superior rom og standard rom.

Hotel Continental er så mye mer enn bare et sted å sove. Det er et sted som også Oslos befolkning vet å benytte. Dette gjelder spesielt Theatercaféen som lenge har vært et stykke kultur-historie og som faktisk står på New York Times sin liste over ti mest berømte cafeer. Ellers er det verdt å nevne gourmet restauranten Eik Annen Etage, som virkelig kan gi deg noen gode kulinariske opplevelser.

Standard for alle rom er badekar/dusj, tv, velværeprodukter fra Molton Brown, minibar, gratis adgang til fitness senter, safe og trådløst internett.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: