Grand Hotel

Boka hotell

Beskrivning av Grand Hotel:

Grand Hotel

Hvert år står vinneren av Nobels fredspris og vinker fra en liten balkong på Grand Hotel.

Men du trenger ikke vinne Nobels fredspris for å bo der. Hotellet har plass til alle gjester, og det er regnet som et av byens landemerker der det ligger midt på Karl Johan, med utsikt mot slottet og Aker Brygge.

Hotellet har 292 hotellrom som alle er unike. Av disse er 54 suiter hvor du kan få takterrasse eller til og med en tårnsuite over 3 plan. Røyking er ikke tillatt på noen av hotellets rom. Kvinner har også fått litt ekstra oppmerksomhet, og det er en hel etasje som er viet til kvinner og som kalles Ladies Floor. I denne etasjen er alle rom individuelt innredet for å tilfredsstille de fleste av kvinners behov.

Hotellet stiller også en egen bankettavdeling og konferanseavdeling tilgjengelig for de som ønsker å arrangere slikt på hotellet. For alle som bor på hotellet, er det godt utvalg når det kommer til både spisesteder og barer. På toppen har du L’etoile bar og i første etasje har du Grand Cafe, som har en helt fantastisk søndagsbrunsj og koldtbord. De er viden kjente for sitt lekre dessert bord.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: