Fly til Oslo

Det å fly til Oslo er en svært så enkel affære. De fleste store flyselskap som Norwegian, Sas og Widerøe har alle ruter inn til Gardermoen. Gardermoen ligger ca 35-40 minutter fra Oslo Sentrum og det er veldig lett å komme seg fra Gardermoen til Oslo.

Flytog
Flytoget går hver eneste dag, hvert 20 minutt. Men om du skal fly på kveldstid, sjekk når du skal fly, og hvorvidt flytoget faktisk går når du ankommer Gardermoen. Prisene ligger på rundt 230 for en vanlig billett uten rabatter. Du kan også ta lokaltog fra NSB på samme strekningen.

Flybuss
Et alternativ er å ta flybussen, men dette tar ca 30 minutter lengre enn flytoget. De går omtrent hver time, og stopper innom flere av Oslos store hotell. Dette er fordelen med flybussen, kontra flytoget. Det er også mye billigere.

Taxi
På natta må dere kanskje ta taxi inn til sentrum om dere kommer inn til byen på et tidspunkt når det hverken går flybuss eller flytog. Dette kan bli en dyr opplevelse, så vær sikker på at dere bestiller reiser hvor ankomst til Oslo, er innenfor flytoget og flybussens ruter, så dere sparer penger.