Cochs Pensjonat

Boka hotell

Beskrivning av Cochs Pensjonat:

Cochs Pensjonat

Et familiedrevet hotell i eksklusivt område

I Hegdehaugsveien, ligger Cochs pensjonat som har vært en del av Oslos historie lenge. Det har gått mange rykter om plassen, men det er også et sted som tilbyr rimelig overnatting i et veldig dyrt område. Det er gangavstand til det meste, og trikken er bare et steinkast unna.

Cochs pensjonat har 88 rom i 3 forskjellige prisklasser. De fleste har vannkoker og kjøleskap, og noen har minikjøkken. Er du interessert i et av de billigste rommene, kan du jo faktisk spare en del penger på det, men vær klar over at du kan måtte dele bad og wc på gangen med 1 annet rom.

Det fine med å spare penger på å bo, er at man får penger til andre ting, som for eksempel nyte god mat og drikke oppover Bogstadveien hvor det ligger mange gode utesteder og spisesteder. Et av byens mest kjente utesteder ligger 2 minutt unna og det er Horgans, hvertfall for den litt yngre garde. For de litt endre har du Lorrys mer eller mindre rett over gata. Det er også enormt utvalg av butikker i alle prisklasser, enten du foretrekker Tiger Tiger eller Hennes & Mauritz.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Majorstuen  

Skriv Recension: