Buss til Oslo

Ja, bussene er et godt alternativ om du skal reise til Oslo. Du kan få ekstremt lave priser om du bestiller god tid i forveien og sjekker opp de forskjellige busselskapene mot hverandre. Alt er avhengig av hvor du skal reise fra og hvilke selskap som har ruter til Oslo i nærheten. Ettersom Oslo er en av landets storbyer, går det mer eller mindre alltid en buss til Oslo.

De fleste busselskap har ruter som går til og fra Oslo, og en av de aller billigste er Lavprisekspressen. Her kan du reise fra Stavanger til Oslo for så lite som 49,- om du er tidlig nok ute. De fleste busser har også gratis wifi så det betyr at du kan kose deg med musikk, film, jobb og andre spennende ting på de timene som turen tar.

Nor-way Bussekspress er enda et selskap som tar deg til og fra Oslo, og de har plassgaranti. Selv om prisene er litt høyere enn Lavprisekspressen er du alltid garantert plass på disse bussene. Det er jo en fordel når du skal reise langt, at det er 100% sikkert at bussen går når den skal så du kommer frem.