Anker Hotel

Boka hotell

Beskrivning av Anker Hotel:

Anker Hotel

Billig med bra i trendy område.

Anker Hotel er en del av Anker STI, som også har hostel, studentboliger og næringslokaler. Hotellet ligger i gangavstand til de fleste attraksjoner i byen, men også i nærheten av byens mest trendy område Grünerløkka. Hotellet har 264 rom og Hostellet har 53 rom hele året, som gjøres om til 126 rom i sommersesongen. Begge disse ligger i samme bygg, så det betyr at man har flere muligheter om Anker Hotel skulle være utsolgt.

Hotellet har også 8 konferanserom tilgjengelig for leie på timesbasis eller dagsleie. Du kan også få kaffe og lunsjbuffet inklidert i prisen. En vanlig dagpakke koster 495,- pr deltager. Ettersom hotellet ligger rett ved Oslo S, og trikkestoppen Hausmannsgate, så er det lett tilgjengelig for de fleste. Det er også muligheter for firmaavtale.

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer parkeringsplass og en lobbybar med alle rettigheter, som åpnet i 2010. Gratis trådløst nett er tilgjengelig på hele hotellet, også på rommene. Hotellets kokker serverer også en flott frokost fra 06.00 til 10.00 på hverdager. I helgene er det forskjøvet en time, slik at du ikke skal behøve å stå opp med fuglene for å benytte deg av frokost tilbudet.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Grünerløkka  

Skriv Recension: